Trstenik: Radionica sa narodnim poslanicima i udruženjima građana

 

Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) je organizovao radionicu 6. februara u kojoj je narodna poslanica Milena Turk (Srpska napredna stranka) razgovarala sa predstavnicima udruženja građana iz Trstenika sa ciljem definisanja najvažnijih prioriteta za građane i usklađivanja zajedničkih inicijativa koje bi mogle da pomognu u rešavanju problema.

 

Cilj radionice je bio da osnaži vezu između poslanika i građana, podigne svest o značaju i ulozi poslanika i promoviše partnerstvo između izabranih predstavnika i udruženja građana.

Članovi udruženja su se upoznali sa svim načinima putem kojih mogu uspostaviti kontakt sa narodnim poslanicima kako bi zajednički delovali i rešavali probleme, ali ujedno bi i udruženja nastupala kao mreža više udruženja, a ne pojedinačno.

 

Događaj je moderirala Tijana Kljajević a u diskusiji su učestvovali predstavnici: Kancelarija za mlade, Ženska inicijativa, Fokus Trstenik, Mladi na delu, Stara škola Medveđa, Bivši radnici opcija 5, Jerinin grad, Savez boraca itd…

 

Radionice sa narodnim poslanicima i predstavnicima udruženja građana su deo CeSID-ovog i USAID-ovog projekta „Ljudi na prvom mestu“, započetog u aprilu 2015. godine.

 

 

 

 

Ostavi komentar